خواص مصرف انار….!

به این مطلب امتیاز دهید.

مصرف انار می تواند باعث کاهش فشار و غلظت خون شود.
– مصرف روزانه اب انار در افراد مبتلا به چربی خون یا انها که اضافه و سابقه فامیلی ابتلا به گرفتگی عروق و ناراحتی های قلبی دارند تجمع پلاک های چربی را در دیواره رگ ها کاهش می دهد و با کمک به جریان راحت تر خون در عروق جلوی ابتلا به ناراحتی های قلبی و سکته های ناگهانی را می گیرد.
– ویتامین ها املاح و فلاونوییدهای فراوان موجود در انار باعث حفظ شادابی می شود.هروقت انار می خورید مقداری از اب ان را هم برای حفظ طراوت و لطافت پوستتان روی پوست صورت خود بزنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
– هسته های سفید داخل دانه انار سرشار از امگا ۳ امگا ۶ امگا ۹ هستند و اگر با خوردن انها دچار یبوست نمی شوید بهتر است انار را کامل و با هسته اش بخورید و قید خوردن اب انار را بزنید.
– خوردن انار می تواند باعث رفع حالت تهوع شود.
– مصرف انار در اسهال های عفونی و از تشدید اسم نقش دارد.
– انار جزو های کم کالری محسوب می شود و خوردن ان به عنوان یک وعده میوه روزانه برای افرادی که لاغری دارند توصیه می شود.
-انار می تواند به هضم بهتر غذا کمک کند.
– اگر غلظت خون دارید همراه یا بلافاصله بعد از صرف غذا انار یا اب انار میل کنید.
-انار سرشار از فیبر خوراکی است و می تواند به افزایش حرکت های دودی روده کمک کند.پس یک خوراکی ملین محسوب می شود.
ویتامین سی و فیبر فراوان موجود در انار قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد و از ابتلا به بیماری های عفونی مانند سرماخوردگی پیشگیری می کند.به همین دلیل مصرف انار در فصول سرد سال توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا